ANUNȚ! Lucrările de executare din str. Cîmpului

ANUNȚ! Lucrările de executare din str. Cîmpului

ANUNŢ 

privind executarea lucrărilor de reparație capitală a drumului din str. Cîmpului or.Codru.

 Stimați locuitori ai or.Codru din str. Cîmpului

În legătură cu executarea lucrărilor din str. Cîmpului Primăria or.Codru vine cu solicitarea să vă înarmați cu înțelegere și răbdare, deoarece lucrările încă nu sunt la etapa de finalizare. Suntem nemulțumiți de situațiile create mai ales că se creează necontenit incomodități pentru locuitorii orașului nostru. Str. Cîmpului este o stradă importantă pentru orașul nostru, asigură accesul către cimitir și regiunile care se află în vecinătate. Și pentru că drumul se află în pantă necesită soluții prudente, pentru a beneficia pe viitor de un drum calitativ, asigurat cu toate măsurile de protecție. Administrația publică locală depune efortul pentru a soluționa împreună cu subiecții realizării proiectului dat, probleme existente și sperăm ca pînă la sfîrșitul primăverii lucrările să fie finalizate. Primăria or.Codru a inițiat mai multe ședințe de lucru unde sunt abordate aceste probleme și vă asigurăm că toate sunt în proces de elaborare a unor soluții optime.

   Vă informăm că pe șantierul de lucru din str. Cîmpului în timpul executării lucrării s-au constatat următoarele probleme:

  1. existența unor ape subterane, pentru care a fost necesară elaborarea unor modificări în proiectul de execuție și anume rețeaua de drenaj.

  2. apeductul din str. Cîmpului se află într-o stare deplorabilă și este absolut necesar de a schimba rețelele de apeduct. Schimbările date sunt în proces de elaborare a documentației necesare și ulterior purcederea la realizării lucrărilor.

  3. defrișarea unor copaci și scoaterea  tulpinei  mari a dus la surparea pămîntului în unele locuri.

Menționăm că aceste probleme nu au putut fi depistate la etapa elaborării proiectului ci au fost constatate la etapa executării lucrărilor.

       

                  Cu respect,    Administrația Publică Locală or.Codru